• De Banyoles

Notícies

20 maig 2022

Represa del Circuit 3x3 FCBQ a Banyoles amb l’estrena de la categoria PRO

Diumenge 22 de maig, Banyoles Ciutat del Bàsquet Català 2022 acull la 2a parada de la temporada de la 5a edició del Circuit 3×3 FCBQ.

L'epicentre d'aquesta nova jornada del millor Bàsquet Català de 3x3 serà el Pavelló de la Farga de Banyoles en una prova organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el Club Bàsquet Banyoles, amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles en el marc dels actes de la capital del Pla de l’Estany com a Ciutat del Bàsquet Català 2022; i de la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3.

La 2a parada oficial del 5è Circuit 3×3 FCBQ es desenvoluparà durant tot el diumenge 22 de maig a les pistes interiors i exteriors del Pavelló de la Farga i amb l’estrena ja de la categoria PRO masculina i femenina amb la participació dels jugadors i jugadores més destacats, a nivell estatal, del panorama actual de 3x3. La fase final d’aquesta categoria s'emetrà en directe per streaming al canal YouTube de l'FCBQ a partir de les 17h i es podrà veure en diferit per Esport3 dilluns 23 de maig a partir de les 17h.

El 3x3 de Banyoles reunirà prop de 400 participants dels més de 90 equips inscrits des de categoria Mini fins a Sènior passant per InfantilCadetJúnior i Unificada, aquesta última amb equips formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants gràcies a la col·laboració i implicació de la Federació ACELL i d'Special Olympics Catalunya.

Un any més, el Circuit 3×3 FCBQ reforça així el protagonisme per a totes les edats amb les corresponents millores anuals per seguir consolidant i fent créixer el bàsquet 3x3 arreu del territori català.

Tota la informació del 5è Circuit 3x3 FCBQ a:  3x3.basquetcatala.cat

(Notícia: https://www.basquetcatala.cat/noticies/9486)

Banyoles, Ciutat del bàsquet català 2022