• De Banyoles

Notícies

23 maig 2022

Èxit del 3x3 de la Federació Catalana de Bàsquet a Banyoles

Uns 400 jugadors i més de 90 equips van participar, aquest diumenge, a la competició de la 2a parada de la temporada del Circuit 3×3 de la Federació Catalana de Bàsquet que va acollir el Pavelló de la Farga de Banyoles. La capital del Pla de l’Estany va tornar a exercir de Ciutat del Bàsquet Català 2022 habilitant un total de set pistes, cinc a dins del recinte esportiu i dues a l’exterior.

La jornada va comptar amb una participació elevada  amb equips de tota Catalunya i fins i tot del País Valencià en una prova oberta a totes les categories, des de mini fins a sènior passant per infantil, cadet, júnior i unificada.

Al mateix temps, la cita de Banyoles va servir per estrenar la categoria PRO amb la participació dels millors jugadors i jugadores de 3x3 del país. En noies, l’equip WAP CAMP 3x3 va aconseguir el seu primer triomf en el Circuit 3x3 FCBQ. L’equip format per Alexandra Rigal, Elena Quintana, Núria Samperi i Andrea Sisniega va dominar clarament i va emportar-se la final per 6 a 15 davant 0 Worries 3x3 Crew d’Irena Agout, Silvia Marceló, Carla Grau i Claudia Perez. A semifinals havien guanyat a 24 SEGONS per un 11-17.

En nois, l’equip BIT2ME ONIL3x3 format per José Santonja, José Antonio Blázquez, Carlos Martínez i Albert Serra va aixecar el primer trofeu de campions en un torneig marcat pel gran nivell dels diferents equips participants. A la final derrotava per un ajustat 14-12 al 3x3 BARCELONA SANTS d’Arnau Parrado, Marc Raventós, Marc Garcia i Pau Isern. A semis, els nois d’Onil superaven a Badalona Som Docents per 21-14.

El Circuit 3×3 FCBQ no s’atura i el proper dissabte 28 de maig tindrà lloc la 3a parada de la temporada a Lliçà d’Amunt.

(Notícia: David Bertran - https://banyolestv.cat/index.php/esports/8653-exit-del-3x3-de-la-federacio-catalana-de-basquet-a-banyoles.html)

Banyoles, Ciutat del bàsquet català 2022