• De Banyoles

Notícies

24 setembre 2022

Banyoles dedica un mural a la Ciutat del Bàsquet Català

L’Ajuntament de Banyoles ha dedicat un mural al bàsquet coincidint amb la designació de la població com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. El mural, que es va presentar dissabte, s’ha pintat a l’exterior del pavelló de la Farga. 

L’espai escollit s’ha decidit conjuntament amb el Club Bàsquet Banyoles perquè el pavelló de la Farga és el que concentra majoritàriament les activitats de bàsquet a la ciutat. L’artista Olga de l’Àguila ha estat l’encarregada de pintar-lo. En el mural, s’hi pot veure una gran pilota de bàsquet sobre la qual estan jugant a bàsquet nens i nenes vestits amb l’equipació del Club Bàsquet Banyoles. El mural es tanca amb el logotip de Banyoles com a Ciutat del Bàsquet Català 2022. 

La inauguració del mural forma part de les activitats impulsades per l’Ajuntament i el Club Bàsquet Banyoles dins l’any de la Ciutat del Bàsquet Català. Entre altres, Banyoles ha acollit diferents competicions esportives com el Circuit català 3x3, les finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení, les finals de la lliga Capacitats i bàsquet al carrer. 

Banyoles, Ciutat del bàsquet català 2022