• De Banyoles

Notícies

06 febrer 2023

Banyoles tanca la celebració de Ciutat del Bàsquet Català 2022

Un acte a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles ha servit per tancar la celebració de Banyoles Ciutat del Bàsquet Català 2022, que durant tot l’any passat ha portat diferents activitats, tornejos i campionats a la capital del Pla de l’Estany.

La celebració d’aquesta capitalitat ha portat una vintena d’activitats i propostes, sobretot de caire esportiu. Entre d’altres, Banyoles ha acollit diferents competicions com el Torneig Basketdona, el Circuit català 3x3 o les finals del Campionat de Catalunya júnior masculí i cadet femení. També s’han fet competicions socials de baskin i la final de la lliga Capacitats, així com una jornada de bàsquet al carrer, un clínic de bàsquet amb l’entrenador del Bàsquet Girona, Jordi Sargatal, i un mural a l’exterior del pavelló de la Farga recorda l’esdeveniment.

L’alcalde de Banyoles Miquel Noguer, agraïa la implicació del Club Bàsquet Banyoles i diferents agents esportius de la ciutat per poder dur a terme totes les propostes i per la implicació. L’alcalde assegurava que l’experiència havia estat molt positiva i que s’havien pogut complir amb els objectius marcats.

En aquesta mateixa línia, el president de la Federació Catalana de Bàsquet i la Fundació Bàsquet Català, Ferran Aril, agraïa la feina feta i animava a continuar treballant per a que el bàsquet continuï essent un esport capdavanter.

L’acte de cloenda va incloure un homenatge als presidents i presidentes de la història del Club Bàsquet Banyoles com a reconeixement a totes les persones que han fet possible el bàsquet a la ciutat.

 

Notícia Banyoles Televisió-Míriam Martí: https://banyolestv.cat/index.php/esports/10167-banyoles-tanca-la-celebracio-de-ciutat-del-basquet-catala-2022.html 

Banyoles, Ciutat del bàsquet català 2022